divendres, 11 de gener del 2013

Santa Bàrbara BTT + Nocturna Nit del Ter

El passat dimecres 9 de gener del 2013, cinc components de l'equip: David Solís, Víctor Mestre, Cesc Torrent, Jaume García i Toni Muné van participar en l'entrenament especial inter-setmanal a la Cellera de Ter. L'entrenament va tenir dues seccions: l'ascensió diurna i el descens nocturn del cim de Santa Bàrbara amb BTT i la cursa d'orientació nocturna de la Cellera de Ter organitzada pel club d'orientació Aligots.

La ruta en BTT va tenir una durada de dues hores sota una espesa boira. A l'arribada al cim, a on hi ha una espectacular Ermita, vam poder visualitzar un cel vermell gràcies a una posta de sol espectacular. Durant el descens es va anar fent de nit i els frontals van ser de gran ajuda. La baixada divertidíssima per uns corriols impressionants.

La cursa d'orientació va ser la primera experiència orientativa d'alguns, i com que no podia ser menys, tots vam fer el circuit més llarg i tècnic. Durant dues hores vam estar buscant 20 fites enmig de la foscor. Al final objectiu complert: totes trobades, un èxit.

Felicitats a tots per una gran cursa!!

Text: Toni Muné.






Ruta amb BTT.




Cursa d'orientació nocturna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada