dimecres, 26 de setembre del 2012

2 hores...

Doncs si! Passem de 16 minuts a 2 hores, primer entrenament de l'escola de raids 2012-2013 i com no convidats especials durant la jornada, s'en diu pluja i vent.
 Avui ha tocat combinada de BTT i corre durant 2 horetes sota una pluja molt intensa a moments, hem arribat a dubta alguns membres de l'equip si es tractava d'una triatló intensa de muntanya imagineu-sa la pluja que queia que n'hi havien que portaven mono de triatló i tot! Combinada pels voltants del nostre poble, que ja ens coneixen i no s'espantant en veure'ns! La secció de BTT pels voltants de la riera de la trencada, la depuradora, Mas Fumats, els sorrals i el Mas Oliva, un recorregut aproximat de 8km, i combinant-los amb seccions de running de 10-15 min. Al final acabem el primer entrenament amb 3 voltes al circuit de BTT i 3 seccions de running, passats sota la preciosa i mulladora pluja.

 Recordeu que el pròxim entrenament serà el dia 3 d'Octubre a les 15h al INS Illa de Rodes, disciplines per especifica encara, mireu el calendari!

Cesc Torrent





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada