dilluns, 28 de maig del 2012

Raid Bas Xtrem Aresta 2012: Seguim endavant!!

GRAN REPRESENTACIÓ DE L’ILLA DE RODES RAID TEAM, EN EL RAID BAS XTREM ARESTA 2012

El passat dissabte 26 de març, dos equips de l’Illa de Rodes Raid Team van participar en el Raid Bas Xtrem Aresta 2012 (Copa Catalana de Sprint Raids d'Aventura) en categoria elit i un equip en categoria iniciació. Els equips estaven formats per: Illa de Rodes Raid Team (Rubén Lamas i Toni Muné), Illa de Rodes Junior Raid Team (Ferran Diaz i Francesc Torrent) i Illa de Raids (Jordi Bosch i Quim Bove).  La competició es va realitzar a la zona de la Vall d’en Bas (la Garrotxa). Aquesta prova va consistir en realitzar diferents disciplines esportives com ara trekking, BTT, ràppel, tir amb arc i patins en línea (entre altres coses), però es diferenciava, sobretot, per no tenir un circuit marcat, és a dir, la competició s'hauria de dur a terme un element essencial:  l'orientació.
 El raid es va iniciar a les 6h del matí en el qual es permetria un temps màxim de 12h per aconseguir trobar-les totes, o gairebé totes, de les balises senyalades en el mapa.
 Iniciem el raid amb una orientació urbana per la població de Sant Esteve d’en Bas. A continuació hi segueix la secció de BTT-O, que ens faria arribar a la població de Sant Feliu de Pallerols. Un cop hi fòssim, ens esperaria una secció de trekking fins al cim de la Salut. Tot seguit, un vertiginós descens fins a sant Feliu i, després, la secció de BTT-O fins al punt de canvi de secció, per tal de tornar a realitzar un altre trekking. Tanmateix, aquest cop amb dos proves especials: tir amb arc i ràppel. En finalitzar aquesta última secció, reprenem les bicicletes i realitzem una BTT-O (molt tècnica, és a dir, amb corriols i senders inciclables). Un cop arribats a les Preses, ens espera la secció de patints amb línea i, per acabar, un tram de BTT per el carrilet, fins arribar a Sant Esteve d’en Bas.
  Ens trobem molt contents i satisfets de la representació del nostre equip de Raids, amb una fantàstica i emocionant lluita per aconseguir la 1ra posició, la qual ha estat obtinguda per en Ruben Lamas i en Toni Muné amb un temps de 8h 37min 02 seg.
  Al mateix temps, es col·loquen en una cinquena posició els joves del nostre equip de raid: Ferran Diaz i Francesc Torrent, que només amb 17 anys d'edat van completar tot el circuit amb un temps de 11h 44min i 15seg. Així doncs, duen a terme tan sols en el seu segon raid, els juniors obtenen 42 punts de control. Per altra banda, estem orgullosos, també, d'haver estat representats en la categoria iniciació amb l’equip Illa de Raids, format per Jordi Bosch i Quim Bover, que es va estrenar en el seu primer raid, adquirint, llavors, una setzena posició amb 4h 35min.

 En definitiva, podriem concretar que va ser un gran dia per a tots nosaltres. Tot deixant de costat les bones classificacions i representacions, ens enduem cap a casa  un munt d'experiències innolvidables.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada